Aflangt gulvafløb


Aflangt gulvafløb

Vi skal have lavet nyt badeværelse og vil gerne bruge nogle store fliser på 30 x 30 cm på gulvet.
Men vi tænker på, om det kan lade sig gøre, når gulvet i brusekabinen skal have fald hen mod et gulvafløb i hjørnet?
Vores vvs-firma siger, at det er et problem at lave det rigtige fald i gulvet.

Svar:
Der findes et nyt system med aflange gulvafløb, som placeres langs en af væggene i brusenichen. Det gør det meget nemmere at støbe gulvet og lægge store fliser på, da gulvet således danner en plan flade og kun skal hælde én vej.
3 september 2005
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.