Problem med kontaktlimJeg har forsøgt at lime nogle lister fast på et gammelt skab med kontaktlim i stedet for hvid lim,
fordi jeg ikke kan sætte listerne i spænd, mens de tørrer. Kontaktlimen holder dog ikke.
Hvad gør jeg forkert?

Svar:
Med kontaktlim er det meget vigtigt, at fladerne er afrensede og helt frie for fedt.
Kontaktlimen påføres derefter på begge flader i et tyndt lag, som skal have lov at tørre. Det kan tage fra 5-60 min. Når emnerne derefter presses hårdt sammen, vil limen “hugge” med det samme. Så vær omhyggelig, du har kun én chance!

Redaktøren anbefaler

5 juni 2005
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.