April 2005

Denne udgave af idényt er fyldt med gode ideer til opgaverne i hus og have i april. Der er nok at tage fat på. Skulle du mangle nogle ideer, informationer eller løsninger, så er der også hjælp at hente...


Denne udgave af idényt er fyldt med gode ideer til opgaverne i hus og have i april. Der er nok at tage fat på. Skulle du mangle nogle ideer, informationer eller løsninger, så er der også hjælp at hente på www.idenyt.dk – den elektroniske udgave af idényt.

www.idenyt.dk finder du ikke alene artiklerne fra de sidste mange udgaver af idényt, men også en meget omfattende leverandørguide, som hurtigt giver dig svar på mulige leverandører til dit næste hus og haveprojekt. Skulle du have brug for hjælp fra en håndværker, finder du nemt frem til de lokale håndværkere.

Under “paraplyen” idényt finder du således to udgaver: den trykte og den elektroniske!

I den trykte udgave kan du lade dig inspirere af de mange artikler og af annoncørernes relevante tilbud. På www.idenyt.dk leder den nye teknik dig hurtigt til informationer om netop det, du skal i gang med. Hver for sig stærke informationsværktøjer og tilsammen en unik samling informationer tilpasset familien, der ønsker, at hus og have skal danne en god ramme om tilværelsen.

www.idenyt.dk kan du opleve de mange muligheder. Og vil du have nyt fra idényt før alle andre, så tilmeld dig vores idépost.

Har du ideer til forbedringer, vil vi meget gerne høre fra dig.

Mest læste artikler