Nemme hylder

Illustraion: Jan Pasternak
Hvilken type plade kan anbefales til at bygge hylder af? Jeg er ikke meget for at skulle male pladerne bagefter og er helst fri for fx limtræsplader. Svar:
Spånplader beklædt med hvid melamin har en stærk overflade og fås i 16 og 22 mm's tykkelse. Pladerne er billige og fås i standardstørrelser, men kan også skæres efter mål. I det sidste tilfælde er det nødvendigt at kante hylderne med en træliste eller et melaminbånd, der købes i ruller. Båndet har smeltelim på bagsiden og stryges på med et almindeligt strygejern. Efterfølgende skal du rette kanterne til med en skarp kniv eller et stemmejern.
6 februar 2005
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.