Februar 2005

Vores fokusartikler handler denne gang om badeværelset – et af boligens vigtigste rum...



Velkommen til den første udgave af idényt i 2005.
Stinne Bjerre, ChefredaktørVores fokusartikler handler denne gang om badeværelset – et af boligens vigtigste rum. Det kan jeg helt personligt tale med om. Jeg er flyttet for nylig, og i min jagt på en ny bolig var badeværelsets størrelse og indretning et af de meget vigtige parametre i beslutningen. Heldigvis endte det da også med, at jeg nu har et dejligt stort og helt nyistandsat badeværelse. Og det nyder jeg hver eneste dag.

Uanset om du har planer om at lave et helt nyt badeværelse eller blot vil pifte det, du har, op, så kan du helt sikkert finde masser af gode råd og inspiration her i bladet.

Men der er selvfølgelig også masser af andet spændende stof i denne udgave af idényt. Som sædvanlig kan du hente masser af tips til alt det, der hører til et godt liv med hus og have. Og skulle du få lyst til at læse endnu mere, så gå ind på www.idenyt.dk – her finder du både artikler, der tidligere har været bragt i idényt, og leverandører og håndværkere, der måske kan hjælpe med til at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse.

Vi ses igen i marts.

Mest læste artikler